x Koronatiltak

Back

  1. Kurs eller kursdager som blir avlyst på grunn av koronatiltak blir ikke refundert.
  2. På kurs hos meg følges strenge tiltak ang. smittevern.
  3. Kurset går som normalt, men alle iført munnbind, gjerne med hansker og  med regelmessig bruk av antibak.
  4. Vi holder ca. 2 m avstand.
  5. En og en i heisen, der det gjelder.
  6. Jeg sprayer håndtak og heisknapper med antibak.
  7. Er du små-syke, eller snufsete kan du ikke komme på maler-kurs til meg. Det har dessverre alt for store konsekvenser.

Jeg risikerer å måtte teste meg for korona ved hvert tilfelle av forkjølelse, noe som medfører noen dager i karantene, selv om jeg skulle være frisk. Da risikere jeg å måtte avlyse kurs. Jeg har flere kurs pr. uke, mange elever med helseplager, eller folk som jobber med mennesker/helsevesenet. Ber deg derfor ta hensyn til dette.

På forhånd tusen takk for hjelpen 🙂