x Koronatiltak

Back

 1. Kurs eller kursdager som blir avlyst på grunn av koronarestriksjoner vil ikke bli refundert.
 2. På kurs hos meg følges strenge tiltak for å unngå smitte:
  1. Kurs går som normalt, men alle iført munnbind, gjerne med hansker og med regelmessig bruk av antibac.
  2. Vi holder ca. 2 m avstand.
  3. En og en i heisen, der det gjelder.
  4. Jeg sprayer håndtak og heisknapper med antibac.
  5. Er du småsyk, eller snufsete kan du ikke komme på maler-kurs til meg. Det har dessverre alt for store konsekvenser.

Jeg risikerer å måtte teste meg for korona ved hvert tilfelle av forkjølelse, noe som medfører noen dager i karantene, selv om jeg skulle være frisk. Da risikere jeg å måtte avlyse kurs. Jeg har flere kurs pr. uke, mange elever med helseplager, eller folk som jobber med mennesker/helsevesenet. Ber deg derfor ta hensyn til dette.

På forhånd tusen takk for hjelpen! 🙂